Szeretnéd látni, milyen lesz?

TELJESKÖRŰ TERVEZÉST VÁLLALUNK

ELŐNYEI:
 1. Már a vásárlás előtt láthatod, hogy fog kinézni a kiválasztott berendezés
 2. Ha nem tudsz választani, a berendezés összeállításában is segítünk
 3. Nem vásárolsz többé fölösleges dolgokat és olyanokat sem, amelyek nem illenek a helyiségbe
 4. Pontosan úgy valósul meg a gyermeked álomszobája, ahogyan a terveken szerepel
 5. Korlátlan lehetőséget biztosítunk a tervek módosítására
TARTALMA IGÉNY SZERINT:
 1. Helyiség felmérése
 2. Részletes interjú
 3. Berendezés és látványtervek
 4. Bevásárlólista
 5. Kivitelezési tervek
ÁRA:
 • Érdeklődőinknek személyre szabott ajánlatot adunk a feladat nagyságrendjétől függően. Kérj személyre szabott ajánlatot.

Mások is szerették volna, hogy...

VÁSÁRLÁS ELŐTT LÁTHASSÁK A GYEREKSZOBÁT


Ügyfeleink mondták 💕

A MUNKÁNKRÓL

"Kedves Szülők! A Dóri munkáját szeretném nyilvánosan is megköszönni neki, ami a kérésemnek, illetve a fiam kérésének is eleget tett a gyermekszoba felújítása során. Ha értékelhetném a munkáját egytől-ötig, akkor csillagos ötöst adnék neki. Minden lehetséges dolgot maximálisan megtett azért, hogy a gyermekszoba szépsége elnyerje tetszésünket. Még egyszer köszönjük a tökéletes tervezésedet!"

János & Vince

"Lakberendezőt keresve arra törekedtem elsősorban, hogy Édesanya legyen, ki megvalósítja a 12 éves kisfiam álmát. Ne csak egy következő munka, projekt, feladat. Nagy odafigyeléssel hallgatta végig a kis kamasz elgondolását, majd minden egyes apró részlet Dóri által a helyére került. Egy fantasztikus embert ismerhettünk meg profi munkájával együtt és az Édesanyát."

Marianna & Lóránt


Hogyan dolgozunk?

EGYSZERŰEN, 5 LÉPÉSBEN

1. IDŐPONT EGYEZTETÉS

Az álomszobához vezető úton az első lépés a Tiéd: vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatot küldhessünk Neked. Bízunk abban, hogy az ajánlatunkat megfelelőnek találod és egyeztethetünk egy időpontot, amikor személyesen találkozunk, hogy megbeszéljük a részleteket.

2. RÉSZLETES IGÉNYFELMÉRÉS

A megbeszélt időpontban találkozunk, hogy feltérképezzük egyedi igényeidet. Ha neked kényelmesebb, az online térben is találkozhatunk. Ha kell, személyesen megyünk el felmérni és minden apró részletet megbeszélünk, hogy a berendezés tökéletes legyen.

3. ELSŐ TERVEK

Elkészítjük az első terveket: elrendezzük a bútorokat és a berendezés minden elemét, a látványterveken te is láthatod, milyen lesz a gyermeked szobája. Előre megbeszélt időpontban bemutatjuk Neked az elkészült terveket akár online, vagy egy személyes találkozó alkalmával.

4. MÓDOSÍTÁSOK

Ha arról tartasz, hogy nem lesznek tökéletesek a tervek, ne aggódj! A tervek módosítására korlátlan lehetőséget biztosítunk. Általában 0-2 módosítással létrejönnek a gyermeked álomszobájának végleges tervei. Megkönnyítjük a tervek megvalósítását, szívesen készítünk kivitelezési terveket is.

5. KIVITELEZÉSI TERVEK

A berendezés listát minden megrendelőnknek ajánljuk, mert minden terméket tartalmaz, ami a terveken szerepel (név, méret, szín, ár, beszerzési hely). Szakembereket is szívesen ajánlunk, de a dokumentációink alapján saját szakembereid is könnyen megvalósíthatják.

+1. TERVEK MEGVALÓSÍTÁSA

Kivitelezési terveink alapján kezdődhet a megvalósítás. Ha szeretnéd, felvesszük a kapcsolatot a beszállító partnereinkkel és egyeztetjük velük a részleteket, hogy megkönnyítsük a beszerzést.

TELJES HÁZ / LAKÁS VAGY IRODA BERENDEZÉSSEL KAPCSOLATBAN A WWW.HOMESTYLING.HU OLDALON VÁRUNK